TEKİRDAĞ / SARAY - Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası masa tenisi turnuvamız tamamlanmıştır.

May

Değerler eğitimi projesi kapsamında eğitim-öğretim yılı içinde yapılan çalışmalarımız raporlaştırılmıştır.

May

Okul Gelişim Planı sene sonu değerlendirilmesi yapılmıştır.

May

Okulumuzda bu sene içinde gerçekleştirilen etkinliklerin ve öğrenilerimizin başarılarının olduğu bir video hazırlanmıştır.

May

Okulumuzda hafta sonu öğretmenlerimiz ile birlikte kahvaltı etkinliği düzenlendi.

May

Okulumuz öğrencileri ile Teknofest'e katılım sağlandı.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında program yapıldı.

May

Okulumuzda 29 Nisan Kut'ül Amare Zaferi ile ilgili bilgi afişlerinin bulunduğu bir pano hazırlandı.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğü liseler arası münazara yarışmasına okulumuz öğrencileri katılım sağlamıştır.

May

Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında okulumuzda yazarının William Glasser olduğu "Başarısızlığın Olmadığı Okul" adlı kitap öğretmenler ve idareciler tarafından okunup, birlikte tahlil edildi.

Orman Haftası kapsamında okulumuzdaki ağaçların bakımı yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı okulumuzda yapıldı.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Deprem ve diğer doğal afetler konusunda bilinçlendirici faaliyetler yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'U Anma Günü kapsamındaki program okulumuzda yapıldı.

Mrt

Okulumuzda edebiyat alanı oluşturuldu ve öğrencilerin de katkılarıyla edebiyatla ilgi bilgiler içeren panolar ve köşeler hazırlandı.